streda, júna 14, 2006

Energia

Ak je okolo teba veľa dobrých ľudí, cítiš sa úžasne. Aj z teba sála dobro. Ich zásluhou. Taká symbióza je nad všetky poklady.
Od rána sa okolo mňa točilo dobro a neotvorilo svoj blahodarný kruh doteraz. Stále som v jeho vôni (lebo dobro aj vonia). Krásny deň. Napriek nieľkohodinovému intenzívnemu sústredeniu, po ňom nasledujúcej dvojhodinovej bezpauzovej tvorivej spolupráci v malej skupinke, dvojhodinovej kombinácii chodenia, státia a obohacujúcich diskusií (v stoji) necítim únavu. Len plnosť z bohatého dňa. A energiu, naplavenú z tých, ktorí boli celý deň všade okolo mňa.
Bože, daj, nech som aj ja pre nich rovnakým obohatením.

6 komentárov:

Silviah povedal(a)...

:-)Bodaj by. :-)

w-abt povedal(a)...

Poznám také semináre, skončia a viac o tých ľuďoch nepočuješ... Výnimočne sa udrží priateľstvo.
A keď robíš v blízkosti elektrárne, tam to energiou srší... Preto máš ten energetický náboj... :)

Silviah povedal(a)...

:-)
Wabt, to nebol seminár. A s tými ľuďmi sa stretávam často.
Moje vyjadrovanie nie je asi jednoznačné. Chcela som povedať, že považujem za veľký dar mať okolo seba toľko dobra. (Samozrejme, tým nechcem povedať, že sa pohybujem v raji. Absolútna dokonalosť nie je reálna.)

Terra povedal(a)...

silviah, tak neuveris ale jednu tvoju reakciu som si nasla v archive a az teraz mi doslo..:) ze by ta tvoja energia preskocila aj mojim smerom? ;)

Silviah povedal(a)...

medenka, hľadám, hľadám, ale akosi ju nemôžem nájsť (tú moju reakciu).
Tvoje poctivo človečenské vyznania čítam rada. Sú také plné ľudskosti, že moje písmenká by už k nim nepridali nič nové. Možno len obdiv.

Terra povedal(a)...

Silviah, na terre ju nenajdes:)
a Tvoje pismenka su rovnako zvnutrakrasne :)
kratkou spravou poslem, Silviah