pondelok, decembra 18, 2006

Len kratúčko...

Vianoce predodvermi, zima si však stále dáva na čas. Chíľami nás mýli drobným bielomokrým popraškom a studeným vetrom, no aj keď nasilu chceš veriť, nedostaneš priestor zvyknúť si, že za oknom by mala volať Meluzína.
Nedávno som písala, že som s miernym podnebím celkom spokojná. Som. Len tie Vianoce by som radšej biele. Alebo aspoň belavé... A potom nech "unavená stará dáma" pokojne ďalej drieme.

6 komentárov:

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

úplný súhlas, s tým teda, že ja vianoce moc nemusím, ale keď už, tak nech sú biele, aj silvester a potom môže byť aj 25°C :o)

w-abt povedal(a)...

silvia, želám ti pekné Vianoce, s rodinnou pohodou, aj so snehom...

Silviah povedal(a)...

Dáždničková divečinka, tých 25 by bolo v januári zaujímavých. :-)

wabt ďakujem. Aj Tebe prajem krásne sviatky.

ostrovanka povedal(a)...

ja nemam rada velmi zimu, tak som celkom spokojna :) ale malickej by som celkomrada postavila snehuliaka :))) hoci aj kriveho :))) krasne sviatky

Anonymný povedal(a)...

silvi, zatiahneme závesy na oknách, aby sme nevideli vonku tú šeď, dáme si pohár voňavého vareného vínka so škoricou a budeme sa kochať ozdobeným stromčekom... pekné Vianoce..

Silviah povedal(a)...

Och, prepáčte - os a mia - že som sa do sviatkov neozvala. V návale príprav a návštev som sa dostala k blogom až teraz - v neskorý svätoštefanský večer.
Os, verím, že Štedrý večer bol krásny (možno aj s tým želaným darčekom od Ježiška). Do prichádzajúceho roku Ti prajem plnú náruč tvorivej fantázie, vydanie vlastnej knihy, lásku, radosť, zdravie,...
Mia, varené víno po štedrovečernej večeri, darčeky pod stromčekom, úsmevy radosti a šťastia a voňajúca obývačka plná lásky - to boli moje Vianoce. Verím, že aj tie Tvoje boli podobné. Želám Ti krásny Nový rok aj všetky dni, ktoré prinesie. Spolu s pevným zdravím a láskou.