utorok, septembra 22, 2009

Čas letí a ja nestíham...

Toľko sa toho deje, ...
...strieda sa u nás jedna návšteva za druhou, počasie ukazuje všetky svoje varianty (okrem snehu – zima je ešte za horami), koncerty sú jeden krajší ako druhý, objavujeme nové pekné miesta, znovu navštevujeme tie, ktoré už „poznáme“,...
Námetov neúrekom. Len času je čoraz menej!


Takto veselo bolo na otvorení školského roka v jednej z kalužských škôl.


Takto sa do rolí žalobcu a obhajcu prevtelili herci kalužského divadla v Dome hudby na koncerte s názvom Ako to bolo s Mozartom a Salierim?


V takýchto sukniach (ktoré sú pripravené pri vchode) a so šatkou na hlave sa na území pravoslávnych kláštorov smú pohybovať návštevy ženského rodu.


Takéto krásne mačence si tam pokojne nažívajú.


Takýto záber nevesty a ženícha sa mi podaril na Červenom námestí.


Takto sa čakalo „na Lenina“.


Na takejto fantastickej tanečnej šou sme boli v obrovskej koncertnej sále hotelu Kosmos v Moskve. (Počas predstavenia sa fotografovať nemohlo, tak som odfotila časť prospektu – doma v obývačke.)


A takto krásne nám rozkvitla orchidea.

6 komentárov:

w-abt povedal(a)...

Vitaj späť na vlne Rossija.....

Jana D. povedal(a)...

Ahoj Silvi, chodila som na Tvoj blot a s dlhým nosom odchádzala. Nič nové. CHýbala si mi. Vysvetlenie čítam, námetov by bolo, nieto však času. Som rada, že si si predsa kúsok našla. Znovu som sa nadýchla atmosféry, ktorú si prežila za posledné /správne ostatné...cha) dni. Fotografie, ako vždy prenenesú kus atmosféry aj do príbytkov tých, ktorí príspevok čítajú. Opäť som o čosi bohatšia. Veľmi sa mi páči, ten záver príspevku, ten nečakaný skok do súkromia bytu- tá krásna orchidea. Môžeš byť právom pyšná, je nádherná. Tak si užívaj jej krásy, hoci to asi také ľahké nebude, keď medzi stenami bytu sa zdržuješ asi viac menej v noci, cha- však? pozdravujem !!!!

Silviah povedal(a)...

wabt, ďakujem. :-)
Janka, máš pravdu, je mi čoraz vzácnejšie byť "doma" (t.j. v našom byte tu v Kaluge). Na druhej strane však permanentné aktivity človeka neuveriteľne obohacujú. Jedno i druhé je fajn. :-)
Z krásnej orchidey sa veľmi tešíme. A už nám vyháňa novú halúzku s púčikmi aj druhá (keď rozkvitne, nafotím). :-)

Jana D. povedal(a)...

už teraz sa na fotočku teším. Maminka má dve orechidee /ani to neviem vyskloňovať) a vždy, keď som u nej a kvitnú-neviem sa vynadívať na ich krásu. Pá

germa povedal(a)...

normálne žiješ čulým spoločenským životom :)

modra.rybka povedal(a)...

momentka nevesty a zenicha velmi pekna...
aj ty si bola pozriet vladimira? :-)